luni, 6 iunie 2022

Top 10 beneficii ale implanturilor dentare

Ați aflat multe informații despre implanturile dentare, ați devenit curioși cu privire la cum funcționează ele? Vă prezentăm top 10 beneficii ale implanturilor dentare pe care trebuie să le aveți în vedere înainte de a vă programa pentru lucrare.

1.       Se comportă exact precum dinții naturali

Unul dintre cele mai importante beneficii ale implanturilor dentare este capacitatea lor de a funcționa la fel ca dinții naturali. Motivul pentru care funcționează la fel ca dinții naturali este că sunt concepuți exact precum aceștia. După se plasează implantul dentar în maxilar, osul din jurul acestuia va fuziona, pentru a-l fixa pe loc.

2.       Previne pierderea osoasă

Când pierzi un dinte natural fără a-l înlocui, osul din maxilar este afectat, evident, deoarece nu există nimic în jur care să-l susțină.

3.       Redă forța de a mușca

Când vă înlocuiți dinții lipsă cu proteze dentare, nu puteți avea aceeași forță de a mușca cum o puteți face atunci când mestecați cu dinții naturali. Astfel, implanturile dentare preiau aceste funcții și vă ajută să vă simțiți ca și cum nu ar exista niciun fel de probleme.


4.       Previne semnele precoce ale îmbătrânirii și modificările faciale

Deoarece implanturile dentare vă ajută să vă păstrați osul maxilarului intact, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la semnele timpurii de îmbătrânire sau modificări ale trăsăturilor faciale.

5.       Ușor de îngrijit

Îngrijirea implanturilor dentare este la fel de ușoară precum cea a dinților naturali. Periați de două ori pe zi, folosiți ața dentară o dată pe zi și vizitați medicul dentist la fiecare șase luni pentru o curățare dentară și un examen stomatologic, care să stabilească modul în care cavitatea dumneavoastră bucală a acceptat această schimbare.

6.       Nu vă faceți griji despre carii

Deoarece implanturile dentare nu sunt dinți adevărați și nici coroana dentară nu este atașată de ei, nu va trebui să vă faceți griji în ceea ce privește cariile, pentru că ele nu vor apărea.

7.       Fără alunecare

Una dintre cele mai mari probleme ale protezelor dentare este că alunecă. Cu protezele susținute de implanturi dentare, nu va mai trebui să vă faceți griji vreodată cu privire la acest risc.

8.       Previne deplasarea dinților sănătoși

Dacă pierdeți un dinte natural și nu îl înlocuiți, dinții adiacenți vor începe se deplaseze încetul cu încetul spre zona rămasă goală. Acest lucru poate duce la o gamă nesfârșită de probleme dentare.

9.       Soluție permanentă pentru pierderea dinților

Implanturile dentare nu sunt o soluție ce necesită intervenții permanente, ci doar de câteva ori.

10.   Vorbire naturală

Ultimul beneficiu al implanturilor dentare este capacitatea de a vorbi natural, fără a vă chinui să pronunțați cuvintele corect.

Aceasta este doar o parte din ceea ce numim top 10 beneficii ale implanturilor dentare, iar pentru a vă convinge total, vă invităm în Clinica Stomatologică Stoma Urgent!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu