vineri, 15 noiembrie 2019

Factoring-ul este o solutie de finantare rapida si flexibila

Sa dezvolti o afacere, cu certitudine, nu este atat de simplu pe cat poate parea la prima vedere, iar orice antreprenor se poate confrunta cu o multime de obstacole, unul dintre cele mai importante facand referire la partea financiara. Nu este deloc simplu sa obtii finantarea necesara prin care sa iti poti pune propriile idei in practica, astfel ca multi renunta de la inceput. Totusi, domeniul afacerilor din Romania se afla intr-o continua dezvoltare intrucat sunt propuse conditii care sa stimuleze deschiderea de start up-uri, iar Omnicredit intervine aici si vine cu cateva mari plusuri. Merita sa descoperi si avantajele factoring-ului, una dintre cele mai bune solutii financiare la care poate avea acces orice antreprenor.
Cum ma ajuta factoringul?
Asadar, poate ca inainte de toate ar trebui sa stii ce este factoringul, adica o modalitate foarte buna prin care poti incasa mai repede banii de pe facturi, fara sa mai fii nevoit sa astepti pana la data scadentei. Cu alte cuvinte, daca firma ta incaseaza facturi la termen de plata in viitor, pana la 120 de zile, cu siguranta, exista momente in care aceasta situatie te poate pune in dificultate, dar prin intermediul Omnicredit iti vei putea debloca instant lichidatile.
Ce este Omnicredit?
Despre Omnicredit trebuie sa stii ca este prima platforma fintech de finantare exclusiv online din Romania care de-a lungul timpului a stat in spatele dezvoltarii a nenumarate afaceri in tara noastra. La momentul actual produsele si serviciile sunt dedicate persoanelor juridice, insa in viitorul apropiat urmeaza a fi prezentate si unele pentru persoanele fizice, astfel incat toata lumea sa se poata bucura de avantajele propuse.
Pe ce pot folosi banii?
Sumele de bani obtinute pot fi cheltuite in orice mod intrucat nu sunt impuse limite din acest punct de vedere. Poate ai nevoie de noi materiale si utilaje, sa inchiriezi un spatiu in care sa iti desfasori activitatea, sa achizitionezi un teren, fie poate sa iti platesti angajatii sau furnizorii, totul este posibil acum.
Se poate economisi timp?
Pentru ca activitatea la Omnicredit se desfasoara exclusiv online te bucuri de faptul ca poti face economii considerabile de timp in conditiile in care orice procedura o vei putea efectua direct din biroul tau. Nu te mai complici cu drumuri pana la institutiile financiare, fapt ideal intrucat de acum iti vei putea organiza timpul in cele mai eficiente moduri cu putinta.
Cum ma feresc de birocratie?
Trebuie sa stii ca printre avantajele factoring-ului putem aminti si de faptul ca vei evita birocratia, asa ca stii ca nu iti vor mai fi puse bete in roate. La Omnicredit nu sunt necesare dosare stufoase si proceduri care sa iti dea batai de cap, motiv pentru care fiecare antreprenor se poate concentra mai bine pe toate activitatile care conteaza cu adevarat.
Ce afaceri sunt acceptate?
Nu conteaza care este domeniul in care iti desfasori activitatea pentru ca ai toate sansele sa te bucuri de produsele financiare oferite de Omnicredit si poti sa descoperi personal care sunt avantajele factoring-ului. Solutia este una care iti ofera toata flexibilitatea de care ai nevoie, dar este si rapida, astfel ca nu trebuie sa te complici cu alte variante care, cu siguranta, nu promit aceleasi performante.
Am parte de consiliere?
Nu in ultimul rand, aici ai parte de consiliere din partea unor specialisti cu o bogata experienta in domeniul economic, de peste 15 ani, ceea ce presupune ca nu exista o problema care sa nu isi gaseasca solutia. Mai mult, antreprenorii pot dobandi mai multe cunostinte care, cu siguranta, le vor fi de folos atunci cand isi desfasoara activitatea, astfel ca Omnicredit poate aduce solutiile financiare de care are nevoie afacerea ta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu