miercuri, 9 octombrie 2019

Casa funerara Luca ne poate ajuta cu tot ce avem nevoie in momementele grele


Pe piata domeniul funerar exista multe firme de pompe funebre care va promit produse si servicii funerare complete pentru o inmormantare la un pret foarte mic, dar in realitate lucrurile prezentate inedit pe diferite site-uri ale firmelor funerare ascund multe capcane care ii indeamna pe cei care au nevoie sa isi opreasca atentia asupra ofertelor lor atragatoare.

In cazul in care veti fi nevoit in viitorul apropiat sa apelati la o firma de servicii funerare trebuie sa luati in calcul cateva aspecte pe care le vom prezenta in acest articol.

Pentru o inmormantare completa, lista de produse si servicii funerare complete  trebuie sa cuprinda servicii precum, medic constatare deces, imbalsamare decedat, toaletare si cosmetizare decedat, asezarea in sicriu, manipulare decedat si sicriu, intocmire acte necesare inhumarii, depunere capela, transport funerar de la capela la biserica si apoi la cimitir, organizare pomana restaurant, intocmire dosar ajutor inmormantare.

In ceea ce priveste produsele funerare acestea cuprind: sicriu complet echipat, accesorii funerare sicriu, insemnand manere, suruburi, crucifix, vase, pachete cu produse de post sau de dulce, coliva mare sau mica, colaci cum ar fi, cap, arhanghel, prescure, iconita, doliu pentru piept si usa, lumanari, candele si toiag, aranjamente florale reprezentate prin coroane, jerbe sau flori.

Toate serviciile enumerate mai sus sunt structurate in diverse pachete funerare la Casa Funerara Luca, iar pe adresa https://serviciifunerareluca.ro, veti gasi mai multe detalii.

Prin servicii funerare la Luca sunt asigurate preluarea, manipularea, constatarea decesului, imbalsamarea, toaletarea decedatului, cat si transportul funerar. Si pentru ca ne dorim cat mai mult sa sprijinim clientii, reprezentantii firmei se vor ocupa de toata documentatia necesara evenimentului funerar si a ridicarii ajutorului de inmormantare.

Daca doriti sa stiti ce inseamna o inmormantare completa, puteti oricand sa apelati telefonic pe dispecerul Casei Funerare Luca care sta la dispozitie cu informatii utile non stop, indiferent de zi sau noapte, chiar daca nu intentionati sa apelati la serviciil prestate de firma noastra funerara.

Casa Funerara Luca si-a format existenta pe corectitudine, responsabilitate, devotament si transparenta fata de cei care au apelat, avand in prezent un portofoliu mare de persoane care au apelat la serviciile funerare Luca si care au fost extrem de multumiti si care pot da referinte bune despre echipa de profesionisti.

O alta recomandare din partea Casei Luca este sa nu luati in calcul ofertele foarte ieftine pentru ca cei care le afiseaza doresc sa va atraga catre firmele lor urmand ca ulterior sa ajusteze costurile adaugand serviciile si produsele funerare care initial le-au scos intentionat din oferta pentru a cobori pretul total al inmormantarii.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu