vineri, 15 martie 2019

Descopera service-ul unde poti inlocui sticla la iphone in 20 de minute

Un telefon parca nu are acelasi farmec daca are ecranul zgaraiat sau crapat, iar accidentele sunt inevitabile. Totusi, si solutia este simpla, astfel ca nu ai niciun motiv pentru care sa tot amani luarea unei decizii in acest sens. De exemplu, unul dintre cele mai apreciate modele de telefoane, iPhone 6 Plus, care a fost lansat in urma cu 5 ani, pe cand de popular a fost, pe atat de sensibil este ecranul la cel mai mic accident. Asadar, de multe ori poate fi nevoie de inlocuire sticla iPhone 6 Plus, iar pentru a avea parte de cele mai bune conditii, PrestigeGSM este locul ideal catre care sa te orientezi.

Multa experienta
In primul rand stii ca esti pe maini bune pentru ca specialistii de la PrestigeGSM au o experienta foarte mare in domeniu si indiferent de problema cu care se confrunta telefonul tau, vei avea garantia ca aici aceasta se va remedia, simplu, rapid, fara nicio bataie de cap.

Pentru mai multe tipuri de telefoane
In al doilea rand, poate ca esti interesat de inlocuire sticla iPhone 6 Plus, insa serviciile celor de la PrestigeGSM nu se limiteaza numai la modele din gama Apple, ci orice telefon va putea fi remediat aici, inclusiv modele care ruleaza sistemul de operare Android sau altele.

In cel mai scurt timp
Un mare avantaj de care te bucuri de fiecare cand ajungi aici este faptul ca procedura se pune in practica in cel mai scurt timp, asa ca este nevoie de mai putin de 20 de minute pentru inlocuirea ecranului telefonului tau.

Mai simplu sa faci programare
Pentru a eficientiza si mai mult timpul pe care il ai la dispozitie la PrestigeGSM ai ocazia de a face programare asa ca iti alegi direct data si ora la care vrei sa mergi. Pe aceasta cale nu iti mai dai programul peste cap si nu trebuie sa stai departe de telefon.

Ai garantie
Orice procedura are garantie la PrestigeGSM, asa ca orice problema cu care te confrunti pe viitor vei sti ca se va remedia imediat, motiv pentru care acesta este locul ideal catre care sa te orientezi pentru inlocuire sticla iPhone 6 Plus.

Preturile sunt foarte bune
Probabil ca preturile reprezinta principalul factor care ii fac pe unii sa tot amane procedura de inlocuire a ecranului lor, insa la PrestigeGSM preturile sunt cele mai mici posibile. Asadar, pentru un iPhone 6 Plus vei plati numai 250 de lei pentru ecranul OEM si nu vei sesiza nicio diferenta intre cel vechi si cel nou. Totusi, daca iti doresti un ecran original Apple, ai si aceasta ocazie si vei fi nevoit sa platesti numai 350 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu